Over ons

“We gaan pas weg als alles getest is en we zeker weten dat alles werkt. Of het nu een groot of klein project betreft. Dat is onze garantie.”Kwaliteit in mensen, middelen en resultaat


Sinds de oprichting in 1998 is Datamontage Vlaardingen B.V. vooruitstrevend en vernieuwend in aanbod, werkwijze en service. Ons totaalpakket rondom datamontage kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Uiteraard voldoen wij aan de strenge VCA-eisen. Een datanetwerk dient probleemloos te werken en betrouwbaar te zijn. Wij werken daarom met vaste leveranciers en producten van hoogwaardige kwaliteit. Datamontage Vlaardingen B.V. kent een compacte organisatie, met korte lijnen en transparante communicatie.

Betrokkenheid en langdurige service


We werken graag direct samen met de klant of in nauwe samenwerking met aannemingsbedrijven. Ons team bestaat uit vakmensen die gedeeltelijk al vanaf de start van het bedrijf meedraaien. Gezamenlijk ontwerpen wij de topologie van een kantoor én stellen de juiste vragen: waar wordt het netwerk voor gebruikt? Wat is het doel? Door wie wordt het netwerk gebruikt en door hoeveel mensen? Wat is de afstand tussen de werkplek en de bron? Aan de hand van deze antwoorden en een praktische inventarisatie wordt een voorstel geschreven. Wij geven advies en selecteren het best passende systeem voor u.

Onze vaste klanten zijn o.a.: Flora Holland, Politie Rijnmond, Ahoy, Fivoor (voorheen Kijvelanden) en Parnassia (voorheen Antes).Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons voor wij u een vrijblijvende offerte.

Contact

  • +31 (0) 10 - 435 55 40
  • 3e Industriestraat 23N
    3133 EJ Vlaardingen
    KvK 24286020