Projecten

DATAMONTAGE Vlaardingen B.V. is gespecialiseerd in het samenstellen en monteren van complete netwerken met koperen UTP-kabels en glasvezelkabels. U bepaalt het doel, wij selecteren het best passende systeem. Onze vaste klanten zijn o.a.: Flora Holland, Politie Rijnmond, Ahoy, Fivoor (voorheen Kijvelanden) en Parnassia (voorheen Antes).

Bekijk hier onder een gedeelte van onze projecten:

Haagse Schouwweg te Leiden

Op dit project hebben wij voor de firma Van den Dool een data-installatie bedrijfsklaar gemaakt aan de Haagse Schouwweg 6 te Leiden.

Lees verder

GGZ Delfland te Schiedam

Datamontage Vlaardingen B.V. heeft in opdracht van de firma Schoonderbeek de bekabeling bij de patchkasten afgemonteerd op een GGZ locatie in Schiedam.

Lees verder

Kantoorpand Krinkels te Breda

Wat is de opdracht?In dit project verzorgden wij de realisatie van een volledige data-installatie in een nieuwbouw kantoorpand. Ook namen wij het afmonteren van aansluitingen voor de werkplekken voor onze rekening.

Lees verder

Royal Flora Holland

Wat is de opdracht?

Bij de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in zowel Naaldwijk en tegenwoordig ook in Aalsmeer, verzorgen wij de glasvezelverbindingen naar de ‘boxen’. Dit zijn een soort kleine kantoorunits waarin de klanten van Royal Flora Holland, de inkopers van bloemen en planten, hun handel uitvoeren.

Lees verder

Hotel Pontsteiger te Amsterdam

Wat is de opdracht?Hotel Pontsteiger is een nieuw hotel in Amsterdam waarvoor wij een data-installatie met netwerkaansluitingen voor elke kamer en elke werkplek mochten verzorgen.

Lees verder
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons voor wij u een vrijblijvende offerte.

Contact

  • +31 (0) 10 - 435 55 40
  • 3e Industriestraat 23N
    3133 EJ Vlaardingen
    KvK 24286020