Project: Royal Flora Holland

Wat is de opdracht?

Bij de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in zowel Naaldwijk en tegenwoordig ook in Aalsmeer, verzorgen wij de glasvezelverbindingen naar de ‘boxen’. Dit zijn een soort kleine kantoorunits waarin de klanten van Royal Flora Holland, de inkopers van bloemen en planten, hun handel uitvoeren.Wie is de opdrachtgever?

Royal Flora Holland

Wat is de aanpak?

Onze werkzaamheden bij Royal Flora Holland kun je zien als een lopend project. Er gaan steeds weer klanten van Royal Flora Holland weg en er komen nieuwe klanten bij. Daardoor vraagt men ons vaak om nieuwe glasvezelverbindingen aan te leggen of juist om te leggen. Wij kennen het enorme pand inmiddels goed. Daardoor is het ook voor Royal Flora Holland fijn dat hetzelfde bedrijf steeds de verbindingen verzorgt.

Onze collega gaat bij een aanvraag eerst kijken om te zien wat er nodig is. Het komt vaak genoeg voor dat we een hoogwerker nodig hebben, want de loodsen in de veiling zijn erg hoog. Vervolgens bestellen we de juiste spullen en kunnen onze collega’s na een korte uitleg aan de slag. Niet alleen verzorgen wij de glasvezelverbindingen voor de klanten maar uiteraard ook voor Royal Flora Holland zelf. Een goede en betrouwbare verbinding is voor de opdrachtgever noodzakelijk omdat hun hele bedrijfsvoering bijna volledig van internet afhankelijk is.

Wat is het resultaat?

Het is resultaat is dat de klanten van Royal Flora Holland, en de opdrachtgever zelf, beschikken over een snel en vlekkeloos werkend netwerk in hun kantoorunit. Royal Flora Holland kan haar klanten dus een betrouwbare verbinding aanbieden.Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons voor wij u een vrijblijvende offerte.

Contact

  • +31 (0) 10 - 435 55 40
  • 3e Industriestraat 23N
    3133 EJ Vlaardingen
    KvK 24286020